duminică, 30 mai 2010

Pipota gaina


Stiu ca si voi credeti ca exista persoane in toata lumea asta care s-au nascut decat pentru a face umbra pamantului.Atunci,cititi mai departe!!!
Se intampla deseori in viata ca totul sa fie foarte OK(adica ochei) si sa vina o persoana,proasta saraca de vai de rudele,mama,bunica,vecinii,lumea in care traieste,taticul ei,care de fiecare data cand deschide gura polueaza fonic natura,(revenire)sa vina si sa iti strice tot filmul.
Am intalnit o astfel de persoana-adica o intalnesc 5 zile din 7.Nu vreau sa par rea sau egoista sau mai stiu eu cum,dar hai sa fim realisti:cum sa poti trai langa tine cu o persoana care intrebata care este rezultatul impartirii lui 2 la 1 nu stie sa dea un raspuns?Cum sa accepti ca exista si oameni care nu stiu sa conjuge verbul "a fi",dar carora nimeni nu le ajunge la nas?Eu cred ca noi suntem de vina,intrucat ii lasam sa traiasca in halul asta si nu facem nimic sa ii schimbam.
Merg pe principiul :esti prost-taci!Si cand esti prost,nu ma refer la scoala,toceala si tot ce e legat de aceasta,deoarece nu in asta consta modul in care te descurci in viata,dar aceasta persoana sfideaza legile naturii prin prostia ei.
Pana sa o intalnesc pe fata aceasta(as fi prea dura daca as da nume),ma simteam cam tuta,batuta usor in cap rareori(tin sa subliniez ca RAREORI),atunci cand primeam o observatie de la vreun domn profesor,dar,uitandu-ma la ea,totul se schimba si prindeam curaj.
Paragraful de mai sus a venit in sprijinul aceste fete.Sper ca acum imi multumeste si nu sughite.

P.S:Vine V cu continuarea.

1 pareri:

Mihai Neagu spunea...

E proasta de ce?

Trimiteți un comentariu